Jan 18, 2015, 1:55 PM  

Гавра с Апостола 

  Poetry » Civilian
357 0 1

Родино мила, с Апостола гаврят се "хора",

във фейсбук, за туй те нямат умора.

Надпис "Левски" на снимка на... Азис!
Съд за този мистър, мисис или мис!*

 

*Има се предвид който е направил този колаж, а не самия Азис.

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??