Nov 6, 2015, 4:12 PM  

Гавра с българското 

  Poetry » Civilian
333 0 0

От учебник по литература за пети клас

съм възмутен аз.

В него - урок за Курбан байрам.

За авторите - срам.

На ислямски традиции ще учат децата.

Туй е подигравка със страната.

И тези автори уж са българи.

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??