May 2, 2013, 8:35 PM  

Гласувай за Бойко 2 

  Poetry » Civilian
487 0 2

Наближава важният изборен ден.

Гласувай за банкянския "супермен"!

Ако искаш да плащаш плосък данък

и да ти вземат от устата последния залък -

пусни за генерала мафиот бюлетина,

та да кажат, че и ти отвъд замина!

Гласувай ти за чалгата във политиката,

после ще се утешиш кат пиеш мастиката!

Не се тревожи - пак беден ще си останеш,

ако го избереш, не можеш ли да схванеш!?

Ех, скъпа, но нещастна моя нация,

пак поддаваш се на манипулация!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нация,
    манипулация,
    капитулация!
  • Е това за манипулацията си е абсолютно вярно. Българинът и за едно кюфте се продава, а чалгата...Какво да кажем за чалгата? Та България вече е чалготека...
Random works
: ??:??