Oct 17, 2006, 2:25 PM

Гнева 

  Poetry
522 0 4
Гнева ме погледна облещено в очите
и опита се да ме заслепи,
да предизвика крясъци безброй,
да обсеби тишината ми!

Но аз си мълчах привидно спокойна,
но аз стиснах го ядно със зъби
и преглътнах обидата му жалка.
Аз нямам нужда от кавги безсмислени!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??