Oct 3, 2006, 11:57 AM

Горчива тъга 

  Poetry
554 0 2
Сълза по сълза
отива си мойта душа...
На малки парченца
разпръсва се тя по света...
Раздадена,
в плен на красива безценна мечта,
реална, докосната,
един малък миг топлота...

Обичах
и бях наградена със цветна дъга...
и ярко почувствах
цвета на всяка боя...
Обичана, мразена,
лъгана, искрена, зла,
след топлия миг
обзе ме горчива тъга...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??