Sep 30, 2008, 7:32 AM

Горчиво кафе 

  Poetry
569 0 9
Аз не искам да знам
за какво си дошъл.
Зная само, че много
исках да дойдеш.
Не. Не стой на вратата отвън,
влез, стопли се.
А после, ако решиш,
пак тръгни си.
Не сънувам, нали?!
А и толкова дълго те чаках.
Постой, приседни.
Ще направя по чаша кафе.
Нали помниш, че кафето
си пия без захар?!
Ще говорим ли дълго?
Добре. Нека обаче
преди туй... помълчим.
Че за всичко неказано -
може със... знаци.
Уморен си от пътя, нали?
Почини си.
Не бързай да тръгваш обратно.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??