Jul 17, 2008, 10:53 AM

Горе, високо в небето 

  Poetry
519 0 3

Горе, високо в небето,

или пък беше долу,

на Задушница тръгвам

с мъртвите да говоря.

И любовта ми, клетата,

литна и тя, без да пита.

На шиш въртяна, прокълната,

газена от копита.

Новият дом е просторен,

моето място къде е?

Тялото, знам, че е тленно,

а песните друг ще запее.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??