Dec 31, 2006, 7:11 PM

Горещи очи 

  Poetry
698 0 1
  ГОРЕЩИ ОЧИ

Със горещи очи и устни горещи
ти ми шепнеш страстни думи.
Изгарящи вечери, изгарящи свещи
разтапят самотата помежду ни.

Обичам те. И тази нощ за теб
ще стана морска сирена,
ще бъда сладък мед
и ти ще пиеш от мене.

Изпий ме със очи горещи.
И без да кажа нито дума,
над запалените свещи
аз ще те целуна...

© Марияна Жекова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??