Apr 26, 2011, 11:06 PM

Горско 

  Poetry » East forms
597 0 5

 

(сенрю)

* * *
Вкусна шишарка,  
катеричка я носи.
Желъдче падна.

* * *
Шуми листенце
в гората притихнала.
Птиченце кацна.

* * *
Тъмна пещера.
Мечето приютило
зайче слънчево.



25.04.2011г.

_________________

снимка от: alehooo.com


 

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??