May 21, 2007, 1:56 PM

Готова съм 

  Poetry
1034 0 12
Готова съм отново да обичам!
Да споделя живота си със теб!
Готова съм във тебе да се вричам
и пак да бъда твоята любов!

Готова съм отново да превърна
в огнище топло моето сърце!
Готова съм с коси да те обгърна
и нежно да те галя през деня!

Готова съм в очите ми да светят
чистите искри на любовта!
Готова съм от слънцето да взема
жарка светлина за през нощта!

Готова съм с най-хубавите думи
да кича любовта си всеки час!
Готова съм за тебе да умирам
и да се раждам пак за тебе аз!

Готова съм отново да повярвам
във себе си, във теб, във любовта!
Готова съм на всичко, да те имам!
А ти готов ли си?
Или отдавна си разбрал това?

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??