Oct 2, 2024, 12:53 PM

Грехомор 

  Poetry
59 0 0

Религия наука отпусна - 

възраждане.

Науката морала изпусна - 

израждане.

В замък или кочина

чакала все кончина...

„Как би постъпил Христос?“

с лесен ответ е въпрос

без изпълнение тоз.

© Стефан Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??