Jul 27, 2012, 8:55 AM

Грешки №2 

  Poetry » Civilian
370 0 2

 

Това не са от глупост грешки.

 За  мен  в това е същността!

 Ний ги поставяме  във нови дрешки,

 за да ги  скрием  от света...


Общуваме със думи тежки...

 Не си спестяваме честта...

 Не другаруваме човешки,

 а все прескачаме плета!


О, туй е нашата омраза,

 ненавистта посята в нас...

 Разпръсната, като зараза,

 неканена дошла на власт!


Общуваме си безполезно...

 И дълго гониме гарес!

 Човешкото във нас изчезна,

 от глупавия интерес!


Стоим във мишите си дупки...

 Умираме да отмъстим!

 Сърцето ни от радост тупка,

 съседа си щом уязвим!


Доброто бавно в нас угасва...

 А расне лошото у нас.

 Картинката ни е ужасна...

 А любовта ни... интерес!  

  11.09.2008г. с.Драгойново

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??