Mar 3, 2018, 8:20 PM  

Гълъб в краката 

  Poetry
247 0 2

 

Площадът е празен, 
сърцата ви също!
Салата, ракия и мазна храна! 

 

Мозъчен спазъм,
пустеещи къщи...
Какъв Трети Март и каква Свобода?

 

Дали ви обичам?
Или пък ви мразя?
Не знам и не търся в никой вина.

 

Умея да чакам.
И тайни да пазя...
Само гълъб в краката ми пие вода!

© Ангел Милев All rights reserved.

В краката на паметника на Гюро Михайлов и неговата дружина.

3 - ти Март.

Гр. Пловдив.

Площад Свобода.

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??