Dec 30, 2013, 1:21 AM  

Хай-ху 22 

  Poetry
327 0 0

„След мен и потоп!”


И Бог даде потоп.


Даде и време

след него –

животът

да се съвземе.


Даде и рок,

и поп,

и реге.


Много даде.


Време е,

отново да вземе!

---44

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??