Feb 1, 2008, 3:58 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
893 0 8
 

Измислих ли те,

аз не знам? Но зная, че

ти си тук, любов...

© Мартин Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??