Sep 29, 2009, 11:33 AM

хайку 

  Poetry » East forms
519 0 6

 

 

Есенният дъжд

листа рисува в злато -

фалшификатор

 

+       +        +

 

Есенен каприз

ту златен вятър духа

ту сребърен дъжд

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??