Как да кажа бяло като всичко е черно
Как да кажа сбогом като не е за последно
Как да зашия счупените си криле
Как да ви излъжа, че се чувствам по - добре
Как да те целуна като ми обърна гръб
Как да не плача като зарових те със пръст
Как да съм сред хора като аз не съм човек
Как да съм рамо като аз не съм опора
Как да съм на мода като това не е модерно
Как да работя като всички ги мързи
Как да заспя като сърцето ме боли
© Йоана All rights reserved.