Apr 10, 2013, 8:12 AM

Хаосът на очите ми 

  Poetry
357 0 0

Нима в хаоса на очите ми
намираш нещо привлекателно?
Нима в смеха и в сълзите ми
не намираш нищо отрицателно?

Нима си мислиш, че ще ме познаеш?
Нима си мислиш, че се зная аз?
Нима в безсмислието ще дълбаеш?
Нима ще позволя да ме определиш на глас?

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??