Aug 6, 2007, 11:14 AM

Хардлайнери  

  Poetry
418 0 0
От толкова "твърдо Не на войната"
на някои направо им омекнаха краката
и "клекнаха" във първите редици
на най-отявлените евроатлантици!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??