Mar 26, 2006, 2:43 PM

Харесваш ми.... 

  Poetry
1769 0 5
Харесваш ми, признавам си...
но друг за мен е любовта.
Вълнуваш ме, но не ме боли,
когато до мен те няма в нощта.
Харесва ми да ме целуваш,
харесва ми всеки миг с теб,
но сърцето ми открадна друг
и искрената буйна обич взе...
Споделям с тебе радостта,
прегръдките ти топли ми допадат,
но не искай да те обичам аз сега.,
неговите ласки никога не се забравят...
Не искай да съм само твоя,
за друг бие сърцето в гръдта,
не искай от мен да забравя
на другия за любовта....
Той е мойта сладка отрова,
той за мен е всичко на света.
Ще бъда до тебе,
ще “съм твоя”,
но никога НЕ ИСКАЙ
повече от това.....


© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво Надя, и аз също открих себе си в това твое стихотворение! Чудесно е! Много ми харесва!
  • Радвам се Яна, че си намерила нещо за себе си...Мерси на всички за милите думи..
  • Иска ли питане колко ще пиша?Естествено че 6!!!Браво Наде....пак си се справила прекрасно!Продалжавай в същия дух!
  • Ей, все едно за мен си го писала...Браво.
  • Много ми хареса
Random works
: ??:??