Jan 15, 2009, 9:29 AM

Хастар 

  Poetry
555 0 2

все така ще бъде

си казва всяка вечер

момчето на мечтите ти

аз няма да я срещна

жената на живота ми

ще заспивам все така

самотен и обръгнат

от живота или по-скоро

от неговата липса

за бога хора

какво ви става

опакото на смъртта

крие в хастара на последния

скапан ден

пожелания

от деня след смъртта

на вярата в деня

след днес

хищниците

са болни

от анорексия

вече няма

смърт

в речника на

тревопасните

тази скука

ме съсипва

когато

не бях на себе си

беше интересно

къде са ми

ролите

шнолите

и всички

останали

ненужни атрибути

будещи някакви

впечатления

такъв е

животът

по-скоро

ненужен

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??