Apr 23, 2007, 12:07 PM

Хей, барман - 40 

  Poetry
656 0 8

Хей, барман,
сипвай Абсолют.
Ще се наквася днес
до безсъзнание.
С пилона дамата
танцува блус.
Израз вертикален
на хоризонталните желания.

© Хухавел Кайлъшки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??