Да се разхождам под тъжните кестени…
Обожавам това в есента.
Тихи улици. И сънни,
и тесни ли
са за моята скрита тъга?
И октомври пак ме прегръща
с леко хладна, мъглива нега.
В спомени летни плахо превръщаме
преживяното с теб през нощта.
Да се разхождам под тъжните кестени…
Да се заровя във сухи листа…
Да съм влюбена, защото есен е…
Най-тъжен сезон в любовта.
© Галя Кутулева All rights reserved.