Sep 27, 2009, 2:44 PM

И отново тръгвам си аз 

  Poetry
665 0 0

 

                                                 И отново тръгвам си аз


И отново тръгвам си аз,

със сърце разбито, ах, таз,

таз непоносима жега...

И оставям те сам сега...

 

Но ще се върна, обещавам...

Запомни - аз ти прощавам!

За всичко, сторено и несторено!

За всичко, от теб изречено!

 

Някой ден пак ще се срещнем...

И отново ще се прегърнем...

Момичето с големите мечти

и момчето със очи като небето...

 

Ще се хванат

и ще потръпнат,

както преди в спомените им

и ние редом с тях ще крачим...

 

Доволни, щастливи и безмълвни...

ще се понесем по морските вълни...

Ще усетим прилива и отлива

на нашата водна синева...

 

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??