Aug 13, 2008, 8:34 AM

И съм... 

  Poetry
715 0 14
И съм

И съм... и бях...
и сън... и блян...
Не си...
До мен не беше.
Тя до тебе спеше.
Наяве с друг
грешеше.
Теб сън не те
ловеше.
И бях... и съм...
И блян... и сън...
След нея съм.
Ти с мен...
във моя
сбъднат сън.
А тя навън
сега оставя
друг без сън.
Аз твоя съм.
И не насън.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??