Nov 22, 2008, 5:29 AM

Игнажден 

  Poetry
1841 0 16

Когато коледарите

цар си избИрат

и огненна магия

се запалва,

и хлебен кръст

над портите е страж

-дошло е Новото.

Като слънца

в ръцете на жените

самуни кръгли

до сърцата светят.

Благослови!

Нощвите

в център на хорото.

За "Младата година"

най-доброто.

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??