Jan 21, 2010, 12:16 AM

Играта 

  Poetry
490 0 1

Играта

 

 

Надникни си в душата,

преди да влезеш в играта!

Това не е игра за деца,

от нея зависи твоята съдба!

Влезеш ли веднъж, играеш до края -

тя е най-краткия път до рая!

Започнеш ли,

не спирай ти!

Повтаряй си:

победи, победи!

Следвай правилата,

те помагат в играта!

Не искаш ли?!

Посрещни съдбата си!

Надникна ли си в душата?!

Започни играта!

© Злори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??