Jul 14, 2023, 8:43 PM

Играта 

  Poetry
192 0 0

играта

на слуги

и „господари“

 

и днес

с безкрайна скръб

света товари

 

***

 

враждата

на блебèи

с „елитàри“

 

и днес

света докарва

до пожари

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??