May 1, 2006, 11:58 AM

Има любов 

  Poetry
759 0 3

Има любов

 

Повярвах вече в нея,

открих я в твоето лице,

красивата любов – има я:

ти вдъхна живот  на едно сърце.


Отново лудо затуптя

с хиляди надежди и стремежи,

душата волно полетя,

тя носи в себе си любовни копнежи.


За тебе вече пея аз,

за тебе пиша всеки стих,

предвещавам всичко само на нас

и живота мой вече на тебе посветих.


Ти сякаш си реален сън,

неземен образ – герой от мит,

прозрял самотата, в която съм,

долетял от рая, за да ме спасиш.


Да, истина е любовта,

притаена в някой кът.

Идва и променя човешката съдба,

при мен дойде тя този път.

© Мария Амбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??