May 26, 2008, 10:37 AM

"Имало едно време... и добрият победи"??? 

  Poetry
416 0 2

Всеки знае думите "имало едно време…"

И вярва в тях, както във доброто…

Но носи със всичките тези думи грубо бреме,

болка в гърдите… трясък за миналото…

 

Преследван от приказки чудати, неземни,

ти вървиш по пътя си мечта…

Но забравяш за калта… и за приятелите верни,

привлечен си от мисълта….

 

Мисълта да имаш всичко… без да даваш…

Да получаваш, само като се надяваш...

Да се криеш, да се предаваш…

Да се страхуваш, сам със себе си да не оставаш…

 

Какъв живот това е? Нима вярваш още ти?

В думите "Имало едно време… и добрият победи"?

Доброто на този свят изчезва, покрито от лъжи…

А ти вървиш в мрака… и търсиш мен… но не ме откри, нали?  

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??