Sep 21, 2006, 12:48 AM

Имам си море 

  Poetry
564 0 3

Имам си море

Морето ми е малко

Но се давя в него всеки ден

И всяка нощ се възкресявам

 

Имам си небе

В което да нощувам

Но изгарям всеки път

Когато слънцето будува

 

Имам си лице

Но няма как да се огледам

Защото имам вятър

И морето ми бушува

 

Имам си едно момиче

Тя понякога ми липсва

Но сме заедно отдавна

И съм вече свикнал

 

 20.01.06 г.

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??