Jul 12, 2007, 2:44 PM

Имаш мен 

  Poetry
725 0 1

Когато сълзите не спират да текат,
когато мечтите изглеждат загубени,
когато искрицата надежда умира,
когато студа вледенява сърцето ти,
не се страхувай имаш мен и няма да ме изгубиш!

© Александра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??