* * *
Родих се в деня на пролетта,
дадоха ми име на светец,
не съм ни т'ва, ни онова,
ни пролет, ни творец.
Изливам мислите на листа,
говоря си, ей тъй, на глас,
а думите звънят като мъниста,
които подарявам ги на вас.
Днес празник имам, имен ден е,
чета ви всички и се радвам,
и щастлив съм - спрели сте при мене
и мигове признателност открадвам...
Благодаря на всички ви.
С обич: Валентино
14.02.2008г. (Сан Валентино)
* * *
© Валентин Желязков All rights reserved.