May 21, 2014, 1:01 PM  

Импийчмънт 

  Poetry » Civilian
336 0 0

Писна ни от тези нередности, произвол!

Докато ти се скъсваш да бачкаш кат вол,

докато трудно, с борба си изкарваш хляба,

държавата ти не само че рухва и е слаба,

ами и засега я няма надеждата за промяна,

Цацаров спря проверка за държавна измяна!

Ако сами в тази държава не оправим батака -

ще потъне тя съвсем в бездната, в мрака!

 

Цацаров наредил прекратяване на проверка за държавна измяна на президента Плевнелиев. Повод за това са сигналите за нерегламентирана среща на последния с шефа на EVN Щефан Шишковиц във Виена.

Източник:

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1265912

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??