May 9, 2008, 3:51 PM

Интеграция 

  Poetry
605 0 1
С торбичка във ръка
Културата, Народна,
Българска, Балканска
влезе във Европа
и от Потурчено кървава, обляна във сълзи,
в смокинг се облече и потъна във пари.

Отвори си очите,
хубави неща видя,
но и колко други не съзря...

Към ново начало се затича,
само в бързината
да не изпусне същината.

И нали е Балканска,
в частност Българска,
с обединени сили Европа започна
да налага своята културна стока,
че да и е лесно после да поеме
и другото бреме.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??