Jun 24, 2019, 7:57 AM

Искам 

  Poetry
216 2 0

ИСКАМ

 

Искам! Как само искам
да се срещнем горе -
в другите измерения,
любота да се разплиска
като огнено горение!
Но дали ще се познаем,
ако там сме новородени,
дали нов живот ще изваем,
в който пак ще се намерим
и ще тръгнем отначало?
Как само искам...
любовта ни истинска
да е облечена в бяло...!

 

23 06 2019

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??