Aug 4, 2006, 11:43 AM

Искам 

  Poetry
1096 0 10
Искам

Бягам срещу вятъра!
Тичам към дъгата!
Слънцето преследвам!
Плача със луната...
Като песъчинки
мислите разпръсквам.
В топли дъждове
сълзите превръщам.
Искам да обгърна
цялата земя!
И да преобърна
сам сама света!
Да целувам искам
всяка една звезда
и вълните морски
в длан да събера...
Да превърна в облак
миговете тъжни,
цялата вселена
да боядисам в жълто!
С хиляди целувки
да наситя въздуха,
а от молекулите
да поникнат люляци!
На големи глътки
живота да отпивам
и да изживявам
красиво всички мигове!

© Виржиния All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??