Jun 6, 2006, 1:39 PM

* * *(искам нейде кротко да се свия) 

  Poetry
529 0 5
Искам нейде кротко да се свия!
Тихичко, като пребито псе,
жално в мене болката да вие.
Искам да ме няма, да се скрия...
В тъмна дупка да изчезна... Все,
все едно, че просто не съм бил...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??