Искам само малко щастие !
А сега накъде?
Върнах се в изходна позиция !
А си мислих, че ще е различно,
Мислих, че ти си различен,
Но се оказа същия лъжец като другите !
Оказа се една голяма лъжа !
Защо позволих на сърцето да повярва в тази лъжа?
Защо позволих отново да ме наранят и изоставят?
Толкова ли много исках?
Исках да съм с теб!
Исках малко щастие!
Толкова ли е много?
© Ралица Йорданова All rights reserved.