Jun 17, 2006, 4:25 PM

Искам те 

  Poetry
1926 0 4

Мигът,в който те видях

веднага разбрах,

че обичам те аз в захлас.

Красотата ти е несравнима.

Ти си моята любима.

Искам те, мила моя,

душата ми е твоя.

Искам да ти се любувам.

Искам аз да те целувам.

Нищо вече не ми требе,

защото луд съм аз по тебе.

Съдбата, тя събра ни,

за да се развие любовта ни.

Без никакви измами.

Искам те, искам те.

Със обичта си аз притискам те.

Мила моя,ангел мой,

знай ще бъда само твой.

И в добро, и лошо,

ще те обича бате Гошо.

В това нема нищо лошо.

И през лете,и през зиме

не ще забравя твойто име.

 

© Георги Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??