Feb 28, 2009, 5:35 PM

Искаш ли? 

  Poetry
893 1 1
Искаш ли двамата да започнем отначало?
Искаш ли да загърбим сълзите?
Та дори всичко и всеки?
Да кажем стига на болката?
Да прегърнем щастието?
Да сме като морето свободни?
И като слънцето слънчеви?
Искаш ли двамата да кажем здравей на живота?

© Поли Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??