Feb 5, 2012, 12:35 PM

Истинска 

  Poetry
783 0 1

Ето ме гола и истинска,

ето ме без излишни слова!

Мога  да бъда безмилостна,

мога и други неща.

 

Искаш страстта ми да вземеш

и да си тръгнеш на сутринта.

После с приятели да се посмееш,

давай, не съм за това.

 

Утре ще търсиш  опора,

утре ще търсиш ръка!

Празен ще бъдеш за бога,

с празна за обич душа.

© Пенка Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??