Oct 25, 2006, 12:51 PM

Истинска Ли Е ?  

  Poetry
629 0 1
Истинска Ли Е ?

Истинска ли е ?
Тя се загубваше пред мен в мрака.
О, как очите и се пълнеха със сълзи,
Сякаш не иска да остане, но чака.
Чакаше сякаш нещо да се промени

Тъжна ли е или просто няма надежда ?
Какво би станало, ако и подам ръка.
Вече дори не се опитва да поглежда
Дали идва някой в тази тъмнина.

Истинска ли е,
Или нощта над града я е създала ?
О, как искам да е тук до мен.
Може би и тя е разгадала,
Че само аз я гледам уморен.

Тъжна ли е или просто не показва чувства ?
Понякога сърцето има нужда да помълчи.
Какво ли и пречи за миг да се отпусне,
Да махне с ръка и да продължи ?

Истинска ли е,
Ще запази вътрешното си спокойствие.
О, как искам тя най-после да разбере,
Че животът не е само тъга, а и удоволствие.
Да си зададе на себе си "истинска ли е ?"



© Христо Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, има много удоволствия в него! Ти поне го знаеш, надявам се и Тя да го разбере
Random works
: ??:??