Jul 21, 2009, 3:32 PM

Из бездната 

  Poetry
590 0 1

Из бездната на свойта суета,
към Теб отправих пълен с болка вик.
Че ти единствен, верен Бог велик,
утеха си във страшна самота!

Очите си от мене тя отвъргна,
а знаеш, Боже, как за тях копнея.
Ще трябва да живея и без нея,
когато утре надалече тръгна.

Сърцето ми без жал разбиха хора,
но Ти от него направи Свой храм! --
прости ми, че при Теб се връщам пак

сломен от болка, горест и умора.
Без Тебе със живота си не знам
дали не бих постъпил кат глупак!

© Тошко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??