May 22, 2007, 12:41 PM

Из цикъла"Дракон,Слънце и Луна" 

  Poetry
954 0 3
Олющена стена е вече пулсът на сърцето,
речните ни брегове са разделени - заминавай...!
Бяхме най-близки - вярвай...!
Галя небето в синьо - ревнувай...!
Всичко друго е в алеята на любовта,
залезът се случи - танцувай...!
Бяхме Слънце и Луна - тъгувай...!
Заключих входната врата - пътувай...!
Моят свят е вече без тебе, мили,
мечтите ни са разпилени - обичай...!
Бяхме в сърцето на Рая - сънувай...!
Минавам по моста от другата страна - плувай...!
... И не се завръщай,
няма да съм тук,
кристалът вече не звъни - прощавай...!

© Айбигел айбигел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??