May 26, 2010, 10:06 PM  

Душата безмълвна 

  Poetry
482 0 0

изпусна сянка  пролетно дете

потече между пръстите ти леки

и музиката свиреше във мен

когато капех бавно

и капките събирах в шепи

като въздишки

 

 

 

 

© Лидия Драгомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??