Oct 1, 2014, 12:33 PM  

Избори 

  Poetry » Civilian
294 0 2

Щом изборите зададат се

и партиите са в подем

по колко броя депутати

да вкарат в този парламент.

 

Как хиляди места работни
за благото ще създадат
и няма да живеем скотски,
а в справедлив и мирен свят.

 

Как в празната хазна ще текнат
като дъждът едни евра,
че дупките ни във бюджета
да се запълнят на часа.

 

Инфлацията марш обратен
в площада ще набива крак
и пенсиите многократно
ще намаляват, че със глад

 

се всички болести тушират.
Бюрата за комфортен гроб
как до едничко ще фалират
след изборите в кратък срок.

 

И гладните ще станат сити,
а ситите ще ни дарят
със милостта си. И честити
ще сме през новия мандат.

 

А твоят глас гласът народен 
за партиите ти си дай!
След изборите от поробен 
свободен борсов си ратай.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много вярно си го казал : Свободен борсов си ратай !
  • за съжаление, така е, хубаво си го подредил, успехи
Random works
: ??:??