Sep 8, 2014, 12:56 PM  

Изборно 

  Poetry » Civilian
276 0 2

Аз  имам право да му кажа

на шумния електорат:

по избори, за да намажат

субсидиите, днес крещят

 

и лъжат ни, и обещават,

звездите свалят не за нас

и вместо с пепел или плява,

за своя истеричен бяс,

 

главите алчни да посипят,

заслужен да ядат пердах

платформи тикат ни в очите

на празния превит стомах.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??