Jun 23, 2007, 10:59 PM

Изгасих луната да не свети 

  Poetry
952 0 22
По стиха на Незабравима (Креми) - "Страст"


Тук си, любовнице.
Гола и страстна. Като всеки път.
Очите ти са огън...
... като жарава под нестинарски нозе.
Искам те всеки път.
Горчива от сладост. Тръпнеща...
От желание.
Тук съм.
Изменникът.
Разлиствам те...
С нежност и страст.
Треперещ от похот...
Рисувам по тялото ти звезди от целувки.
Картини любовни...
Обичам да те любя.
Различна си.
Истинска и неповторима.
Когато притихнеш омаяна,
ще те завия с моето „Обичам те!”.
... Изгасих луната да не свети.
Днес ще бъдем творение в стих...
... за поети и грях.

 


 


 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??