Oct 18, 2008, 10:12 AM

Изгнание 

  Poetry
767 0 2
В нощта е
моето изгнание!
Отлетя и последната
тъжна звезда!
Остана Луната,
тихият стоманен шепот
на вятъра
и Аз!
Студът се просмука
в душата ми,
да брули изгорелите чувства...
Оплиска със черно цветовете...
Нарисува мрак!
Но вярвай -
отново тук
ще бъде Утро!

© Кателина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??